Szobafestés, tapétázás, mázolás, tisztasági festés.

Lakásfelújítás, Szobafestés, glettelés festés,

Vállalok szobafestés, tisztasági festést, tapétázást, glettelés és festést.

Budapest és Pest megye egész területén, ingyenes felmérés, 5 év garancia.

Kisebb nagyobb munkálatokra.

Bízza rám.

Vlies tapétázás

Szobafestés, tisztasági festés.

A festés nem túl bonyolult tevékenység, A festés ma az egyik legegyszerűbb és a leg népszerűbb felújítás, bárki olcsón és gyorsan kivitelezheti, Mivel már vannak előre kevert jó minőségű festékek, ezért bárki  akár ki is festhet, ha csak nincs össze repedezve  és szét ázva, ha az alábbiak  már meg vannak akkor sajnos a profikra kell bízni. Mi állunk elébe, állunk elébe. 

Vállalunk szobafestést, tisztasági festést, tapétázást, mázolást, Budapest egész területén. Ingyenes felmérés, részletes árajánlat, szerződés őt év garancia.

 1 Falak elő készítése.

  A falakról leverni a meg bomlót vakolatot, repedések kitisztítása, vissza vakolni glettelni.

2, Mély alapozó

A mély alapozót a festés előtt kell felvinni a felületre. Javítja a felületek nedvszívó képességét. A régi vakolatot szilárdítja. Az alapozók átlátszók, ám nem feltétlenül kell így felvinni őket. Jobban járunk, ha színező pasztával szürkére vagy a festék színéhez hasonlító árnyalattal visszük fel a falra. Így a végső szín sokkal élénkebb lesz.   A mély alapozó kötőhidat képez a vakolat (tégla, beton, stb.  ) és a rákerülő festék (vagy más burkolat) között.  Ez azt jelenti,  hogy a festék jobban tapad a falon  A mély alapozó beivódik a vakolatba, és több  milliméter mélységben megerősíti annak szerkezetét,  tehát az nem fog porladni, lemállani A mély alapozó  kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, ezért a rákerülő festék egyenletesen fog megszáradni, így tehát nem lesz foltos. A mély alapozó telíti a vakolatot, így kevesebb festék fogy, és mivel a mély alapozó jóval olcsóbb, mint a festék, ezért pénzt spórol nekünk. A mély alapozó használata festés előtt tehát szakmailag indokolt, és csökkenti az előforduló reklamációk számát, valamint pénzt spórol a megrendelőnek.

 

2, Festés hengerel.

Mielőtt a hengerrel dolgoznánk, Takaró fóliával takarjunk le minden bútorzatot, hogy ne festékezünk mindent ősze,  a sarkokat fessük le ecsettel. Ez a munka ugyanis Óhatatlanul csúnyább felületet eredményez, mint a hengeres, ám ha ez utóbbi következik, akkor elfedhetjük a rosszabbul sikerült részeket és egyenletes falat kapunk.

Festék kiadósságok általánosan, hogy miből  mennyi kell.

 

 

glettelés és festés kép, tistasági festés,

Varga Sándor E.V (Számlaképes egyéni vállalkozó)

Tel: 0630 47 37 907

Email:  szuperco@szuper.co.hu