Burkolás tippek. Betoncsiszolás.

Betoncsiszolás. Burkolás, felület előkészítése betoncsiszolóval.

 Burkolás élőt elő készülés.
Beton portalanítása, alapozás.
A felület nagyon egyenlőtlen akkor használhatunk önterülő ajzat kiegyenlítőt, vagy vakolatot,
Ami 3 milliméter-tol 15 milliméter ig alkalmazható.
Vagy használhatunk egy beton csiszoló gépet, ami sokkal jobb olcsóbb gyors és nincs száradási idő, egy db beton csiszoló tárcsával kb. 20 nm lehet ki egyenlíteni, ami kb. 6000 Ft bekerül, Persze van drágább korong is, így összegben is sokkal olcsóbb és gyorsabb. Pormentes és nincs annyi réteg.
Panel lakásokban nem szoktunk vakolni, a falak és a padlók közti eltérések Max. fél centi szokót lenni, nagyon rítkán előfordul, hogy kell vakolni is kell mivel túl sok van a falba, de nem minden oldalt kell vakolni, így azt is beton csiszolóval le szoktuk csiszolni, így pár óra ráfordítással már is lehet burkolni. A falakat minden kép kell vakolni vagy csiszolni, mivel a jó minőségű ragasztok is Max 9-mm-ig lehet használni, és drágák is, például a mapei p9-nek benne van a nevében is Max 9-mm ig.
A vakolással is kell várni 24-órát, az idő pénz. A burkolás ma a legkeresettebb szakma, láttam már villanyszerelő családot, vagy víz szerelő családot, festés mázolást vagy tapétázást is be vállalnak, de a burkolást nem igazán merik. Láttam már amatőr burkolást, valahogy nem sikerült igazán, de láttam már egész jó burkolást is, amit egy nem szakember csinált.
Hívjon bizalommal, én lassan 20-éve burkolok.
Szuper Lakásfelújítás.
Lakásfelújítás Mert az otthon a legfontosabb.
Ingyenes felmérés, részletes árajánlat, Budapest egész területén, 5 év garancia.
Varga Sándor E.V (Számlaképes egyéni vállalkozó)
Telefon mobil: 0630-47-37-907
Email: szuperco@szuper.co.hu

  • Hívjon, írjon bizalommal!!

#burkolás #burkoló #lakásfelújítás #panel-felújítás #fűrdőszoba #fűrdőszoba-felújítás #betoncsiszolás #betoncsisziló