Burkolás impregnálás.

Burkolás impregnálás. csempe és járólap felületkezelő, csempe járólap ápoló. Kőimpregnáló. Megvédi a csempét járólapot a zsír foltok, vörös bor, és egyébb elszíneződéstől.

panellakás burkolás
Burkolás impregnálás.
 
Burkolás impregnálás. csempe és járólap felületkezelő, csempe járólap ápoló. Kőimpregnáló. Megvédi a csempét járólapot a zsírfoltok, vörös bor, és egyéb el színeződéstől.
Burkolás impregnálás.
burkolat impregnálása
Kültéri burkolás, vagy nagy igénybe vet padlók, impregnálássá. Kültéri burkolásakor figyeljünk arra, hogy ne csak a járólapok, hanem a ragasztó és a fugázóanyag is fagyállólegyen, hogy burkolatba víz ne tudjon bejutni. Ha bizonytalanok vagyunk, még utólag le tudjuk impregnálni, Az impregnáló le zárna a fuga és a járólap pólusait így nem tud bejutni a víz. A kültéri padló lap átka a víz és a fagy, ha sok a nedvesés akkor a fagy feldobja. Impregnálni szeretnék a járólapot vagy a csempét, előtte javítsuk ki a fuga hézagokat, hogy mindenhol szépen ki legyen fugázva és ne legyenek hézagok. Impregnálás előtt: takarítás és portalanítást kell végezni, előfordul, hogy az impregnáló le köti a szennyeződést. Impregnáló folyadékot általában literes kiszerelésben lehet kapni, festék boltok és egyéb szakipari boltokban. Sopro fs 714 vagy Sopro ffs 719 csempe és járólap impregnáló. Maximum 9000 Ft/liter. Egy liter kb. 30 m2 ad ki. Egy liter kb. 6000-Ft és 9000 Ft közt mozog. Impregnáló szer felhordása: Ablak mosó (gumis nyéllel) ki öntünk a padlóra egy keveset és a lehúzóval elterítjük, vagy használhatunk szivacsos teddy hengert. Bevásárló központokban észre lehet venni, hogy mindig milyen tiszta a fuga. Az impregnálót lehet használni kültéri és beltére  is. A lényege, hogy lezárja a fuga és járólap (vagy csempe) pólusait és nem tud el színeződni. Remélhetőleg sokáig lesz újszerű és szép a burkolás.

Szuper lakásfelújítás, burkolat impregnálás.
Szuper Lakásfelújítás. Lakásfelújítás Mert az otthon a legfontosabb. 
Varga Sándor E.V (Számlaképes egyéni vállalkozó)
 Telefon mobil: 
0630-47-37-907  
Email: szuperco@szuper.co.hu
Hívjon, írjon bizalommal!!

Lakásfelújítás üveg mozaik burkolás.