Burkolás tippek.

Burkolás tippek. Lakásfelújítás tippek. Vállalunk fürdőszoba felújítást, konyha, vécé felújítást. Kisebb nagyobb munkálatokra, Budapest és Pest megye teljes területén.

Burkolás előtt érdemes oda figyelni, hogy mit vásároltunk. Nem csak a szakember referenciája fontos, a csempe vagy járólap minősége ugyan olyan fontos, mint a szakember. Burkolat kiválasztása előtt érdemes meg nézni az üzletben, a lapokat is nem csak a szín és a méret fontos, érdemes ki venni egy két lapot a csomagolásból összerakni őket, hogy mennyire egyformák nincs nagy méret különbség nem görbék a lapok, nem rugóznak, A szín és a minta egyenletes nem hullámos vagy mintha narancs bőrös lenne, vagy nincsenek hibák rajta. Gyakran árulnak olyan lapokat amire rá van írva, hogy első osztályú, ha jobban meg nézik nem tűnik annak. Mi szívesen elmegyünk a megrendelővel a meg felelő minőségű csempe vagy járólap kiválasztásában, nagyjából már minden féle járólap vagy csempe meg fordult a kezünkben.

Hideg burkoló.

Burkolat kiválasztásában mire figyeljünk.

  • 1 Méret rakjunk össze ott helyben egy két lapot forgasuk át őket így lehet látni, az eltérést,  a burkoló tud a fugával játszani kisebb eltérést ki tud játszani hogy ne látszódjon.
  • 2 A burkolat nagyon görbe vagy el van vetemedve, például egy hosszú lap nagyon meg van görbülve C-be akkor azt nehéz szépen ki rakni hogy ne látszódjon a fugák közt nehéz le rakni, Van olyan amikor a lapot jól meg nézűk lehet látni mintha egy egy vége fel vagy le hajlik kunkorodik az is látszik Burkolás után.
  • 3 Fuga méret.
  • Általában a csempe vagy járólap csomagolásán fel van tüntetve hogy milyen méretű Fuga keresztet javasolnak. Vannak akik kis Fuga keresztet szeretnének de a csempe vagy a járólap gyártója rá írja hogy mit javasol, ez azért fontos mivel ha kisebb Fuga keresztet szeretnénk de a lapok közt túl nagy az eltérés akkor nem lehet szépen ki rakni látszani fog a Fuga közt hogy nem egyformák.
  • Például van olyan csempe vagy járólap amire a csomagolására rá is írják hogy a két lap közt akar 20 százalék is lehet, ha van egy lap ami 30×30 ebbe az esetben akár 2 mm is lehet az eltérés.
  • Ilyenek például a szárazon préselt csempe vagy járólap, ezeknek a csomagolásán van egy Szabvány szám és ezek közt van egy olyan felirat hogy Blll ez azt jelenti hogy akar 10 és 20 százalék az eltérés.
  • Ha csak nem vásárolnak lézerel fozolt lapot akkor azokon látszik hogy szép egyenletes a széle és mind szép egyforma.
  • 4 Figyeljünk a lapot színére, gyártási dátum is rendben legyen, gyakran össze keverik a csomagolásokat, eltérő gyártási dátum még egyszerű fehér színű lapok közt is lehet szín eltérés, mivel minden alkalommal új és új szint kevernek, ugyan az a lap, szín leírás, méret, és mégis lehet eltérés színben. 
Burkolás tippek
Burkolás-tippek.
  • 5 Ragasztok ki választása, a csempe vagy járólapot nem mindegy mivel ragaszuk, nagyobb méretű lapoknál teljesen más ragasztó kell, kültéri ragasztáshoz is más ragasztó kell, ezeket mi tudjuk milyen ragasztó vagy alapozó, víz szigetelő (folyékony fólia) a jó. Ezeket inkább bízzák ránk vagy kérdezek meg hogy mi a meg felelő. A ragasztok árban eltérnek és ez okkal.
  • Vállalunk burkolást, Budapesten. kisebb nagyobb munkálatokra. Vállalunk hideg meleg burkolást, kőműves munkálatok. Budapest egész területén. Majdnem 20-éves tapasztalattal, kisebb nagyobb munkálatokra. Szuper Lakásfelújítás. Lakásfelújítás. Mert az otthon a legfontosabb. ingyenes felmérés, részletes árajánlat, Budapest egész területén, 5 év garancia.
Burkolás.
Burkoló.
Kapcsolat:
Szuper Lakásfelújítás.  Lakásfelújítás. Mert az otthon a legfontosabb. ingyenes felmérés, részletes árajánlat, Budapest egész területén, 5 év garancia.
 Varga Sándor E.V (Számlaképes egyéni vállalkozó)
Telefon mobil:  
0630-47-37-907
Email: szuperco@szuper.co.hu
Hétfő—Péntek: 07:00–22:00
Szombat & Vasárnap: 08:00–19:00