Szobafestés.

szobafestés, tisztasági festés

Vállalok szobafestés, tisztasági festést, tapétázást, glettelés és festést.

Budapest egész területén.

Kisebb nagyobb munkálatokra.

Bízza rám.

Szobafestés, tisztasági festés.

A festés nem túl bonyolult tevékenység, A festés ma az egyik legegyszerűbb és a leg népszerűbb felújítás, bárki olcsón és gyorsan kivitelezheti, Mivel már vannak előre kevert jó minőségű festékek, ezért bárki  akár ki is festhet, ha csak nincs össze repedezve  és szét ázva, ha az alábbiak  már meg vannak akkor sajnos a profikra kell bízni. Mi állunk elébe, állunk elébe. 

Vállalunk szobafestést, tisztasági festést, tapétázást, mázolást, Budapest egész területén. Ingyenes felmérés, részletes árajánlat, szerződés őt év garancia.

 1 Falak elő készítése.

  A falakról leverni a meg bomlót vakolatot, repedések kitisztítása, vissza vakolni glettelni.

2, Mély alapozó

A mély alapozót a festés előtt kell felvinni a felületre. Javítja a felületek nedvszívó képességét. A régi vakolatot szilárdítja. Az alapozók átlátszók, ám nem feltétlenül kell így felvinni őket. Jobban járunk, ha színező pasztával szürkére vagy a festék színéhez hasonlító árnyalattal visszük fel a falra. Így a végső szín sokkal élénkebb lesz.   A mély alapozó kötőhidat képez a vakolat (tégla, beton, stb.  ) és a rákerülő festék (vagy más burkolat) között.  Ez azt jelenti,  hogy a festék jobban tapad a falon  A mély alapozó beivódik a vakolatba, és több  milliméter mélységben megerősíti annak szerkezetét,  tehát az nem fog porladni, lemállani A mély alapozó  kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, ezért a rákerülő festék egyenletesen fog megszáradni, így tehát nem lesz foltos. A mély alapozó telíti a vakolatot, így kevesebb festék fogy, és mivel a mély alapozó jóval olcsóbb, mint a festék, ezért pénzt spórol nekünk. A mély alapozó használata festés előtt tehát szakmailag indokolt, és csökkenti az előforduló reklamációk számát, valamint pénzt spórol a megrendelőnek.

2, Festés hengerel.

Mielőtt a hengerrel dolgoznánk, Takaró fóliával takarjunk le minden bútorzatot, hogy ne festékezünk mindent ősze,  a sarkokat fessük le ecsettel. Ez a munka ugyanis Óhatatlanul csúnyább felületet eredményez, mint a hengeres, ám ha ez utóbbi következik, akkor elfedhetjük a rosszabbul sikerült részeket és egyenletes falat kapunk.

Festék kiadosságok általánosan, hogy miből  mennyi kell.

Díszpenziós falfestékek:

 1.  HÉRA:

Belső falfesték 16 literes kiszerelés, van belőle kisebb kiszerelés is: kiváló fehérségű és fedőképességű beltéri falfesték, lég- és páraáteresztő,

Kiadósság: 9-11 m2/l 1 rétegben, egy rétegben, egyik legnépszerűbb, Magyarországon .Száradási idő: 2-4 óra

Ára kb. 5000 ezer Forint +/- 1000 Forint atoll függ hogy hol vesszük meg.

 1.  Poli-Farbe:

Beltéri diszperziós fal- és mennyezetfesték, Gazdaságos felhasználású, könnyen kezelhető diszperziós falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, sokkal olcsóbb mint a Héra vagy a Jupol. Ára kb 3000 ezer forint és 4000 ezer között mozog. Száradási idő: 2-4 óra

Kiadósság 9-11 m2/liter, 1 rétegben.

 1.  Jub jupol beltéri falfesték:

Környezetbarát és az egészségre ártalmatlan, jó páraáteresztő-képességű, száraz dörzsöléssel szemben ellenálló, felhordása és tisztítása egyszerű. polimer kötőanyagok vizes diszperzióján alapuló beltéri falfesték. Felhordása lehetséges jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is.Viszont nagyon sűrű, egy profi festő egy rétegel készre tud festeni vele. Száradási idő: 2-4 óra.Kiadósság 9-11 m2/liter, 1 rétegben. 

Színes élőre kevert festékek.

 1. Dulux:

 Kiváló minőségű matt, latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. Dulux a nagy világ színei, tudtommal 58 szín van belőle, jó fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. Kiadósság: 14  m2/l . Ár kb. 2.5 literes 4500 ezer Forint, 5 literes pedig 8000 ezer Forint. Az 5 literes kb. 70 m2 ad ki, és a 2,5 literes kb.  35 m2 ad ki.

 1. Héra DECOR egyrétegű falfesték:

Szép, egyenletes matt felületet adó, egy rétegben fedő vizes bázisú falfesték. Kiváló fedőképességű, hígítás nélkül egy rétegben felhordható. Mosható, lég- és páraáteresztő. Száradási idő:  2 óra.  35 féle szín, Kiszerelések: 2,5 literes és 5 literes, és még van a Héra prémium is. Kiadósság: 10 m2/liter

 1. Polifarbe Platinum

Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes, egyrétegű beltéri falfesték. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Magyar Termék Nagydíj 2006 díjazott termék. Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést! Kiadósság kb. 15-20 m2/l,37,  féle szín. Ár kb. 2,5 literes kb 4200 ezer forint.5 literes kb. 7000 ezer forint.

Zománc festékek.

 1. TRINÁT magasfényű zománcfesték.

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek, általánosan használt, gyorsan száradó, kiválóan terülő, kemény bevonata. Piacvezető zománc festék. Alkalmazási terület: Festés élőt alapozni kell kül- és beltéri fafelületek, ajtók ablakok és bútorzatokra, továbbá kül- és beltéri fémszerkezetek, kerítésekre, stb. Választék: 25-féle színben 0,25 l,0,5 l, 1 l, 2,5 l, 5 l,  20 l-es kiszerelésbe lehet kapni. Kiadósság: 11-15 m2/l

Glett anyagok.

 RIGIPS RIMANO PLUSZ 0-10 mm.

Kiszerelés 5-12,5-25 kg, Gipszbázisú felületkiegyenlítő portermék beltéri felhasználásra. Összetétel: Gyárilag előállított  finom szemcsés száraz gipszkeverék kötés- és tapadásjavító adalékokkal. Tökéletesen alkalmazható tégla-, beton-, Ytong falak, új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelületek repedéseinek, egyenetlenségeinek kitöltésére és megszüntetésére. Bedolgozhatósági idő: 60–90 perc. Anyagszükséglet: 0,95 kg/m2/1 mm.

RIGIPS RIMANO VAKOLAT 3-6 mm.

A Rigips gipszes vékony vakolat 3-6 mm vastagságig, kellósítő réteg nélkül felhordható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, A gipszes vékony vakolat egy finom vékony vakolat relatív sík, nedvszívó felületek glettelésére. Bedolgozhatósági idő  60 perc. Kiszerelések: 25 kg, 5 kg Anyagszükséglet: 0,9 kg / m2 / 1 mm.

RIGIPS RIMANO VAKOLAT 6-30 mm

Kézi vakolású készre vakolóanyag beltéri felhasználásra. A gipszes vakolat, mint durvább gipszes vékony vakolat  alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek beton és stabil falazott szerkezetek vakolására, beleértve a szokásos páratartalmú helyiségeket, lakóházak konyháit és fürdőszobait is. Csempeburkolat alá ragasztásos technológiával alkalmas. Bedolgozhatósági idő: 60 perc. Anyagszükséglet: 0,8 kg / m2 / 1 mm.

Kapcsolat:

 • Szuper Lakásfelújítás.

  Lakásfelújítás Mert az otthon a legfontosabb.

   Varga Sándor
   Telefon mobil: 

 • 0630-47-37-907

    Email: szuperco@szuper.co.hu

  • Hívjon, írjon bizalommal!!

óra
Hétfő—Péntek: 07:00–22:00
Szombat & Vasárnap: 08:00–19:00