Burkolás

Ha fürdőszobáról van szó, ami  ház egyik legfontosabb helyisége. Ezért is fontos, a biztonság és a hosszan tartó megoldás, továbbá a higiénia is kiemelkedően fontos,
tekintettel arra, hogy ez a helyiség több személy által rendszeresen van használva így a tisztíthatóság is fontos. Olyan anyagok beépítését ajánljuk, amik szívósak és tartósak, még 20 év után is szép.

A kültéri burkolás, és a medence, terasz és kert területén ajánlott a burkolandó anyagok kiválasztásánál, olyan anyagokat választani, ami jól viselik az évszakváltozást és viszonylag kevés törődést igényelnek, amit ajánlatos profi szakemberrel végeztetni.

A kültéri burkolatok számos típus és gyártó létezik,

 

A konyha burkolásának megtervezésénél számos dolgot figyelembe kell vennünk. Fontos, hogy a burkolandó terület viszonylag kevés, tekintettel arra, hogy a felső és alsó konyhaszekrény mögötti területekre nem kerül burkolás. Azonban az e közötti területek igen kemény igénybevételnek vannak kitéve, víz, forró olaj, pára. Fontos hogy ezekhez a felültekhez a lehető legkörültekintőbben válasszunk alapanyagot. Bátran kérje szakembereink tanácsát.

Megbízható szakemberekre szeretné, bízni otthona felújítását.

Fontos Önnek az igényes munkavégzés és a korrekt elszámolás,

 Mi szerződés ütemterv alapján dolgozunk.

Munkáinkat az előzetes felmérés és megállapodás után szerződés szerint korrekt árakon, és garanciával és köd bérel .

Ügyfeleinkkel közösen tervezzük meg és beszéljük át a teendőket,  hogy ne érhessen senkit kellemetlen meglepetés.  

 Önnek nincs más dolga, ki találni hogyan nézzen ki lakása a lakásfelújítás után,mi pedig kiviteleztük.

Jó helyen jár, mi teljes körű felújítással foglalkozunk.